Starte nettbutikk

Hvordan lage hjemmeside

Hvordan lager du en hjemmeside? Ikke alle trenger en avansert nettbutikk, for noen holder det med en enklere hjemmeside der du selger dine produkter.

hjemmeside

Lage hjemmeside selv eller ansette andre til å gjøre det? Vi anbefaler at du gjør det selv, det er veldig lett å lære seg, og du sparer penger.

Ikke alle trenger de avanserte funksjonene som finnes i moderne nettbutikker. Kanskje holder det med en langt enklere hjemmeside?

Du trenger følgende:

  • Et domene - for eksempel MinNettbutikk.com
  • En hosting tjeneste der du legger ut hjemmesiden (alternativet er å ha egne servere hjemme hos deg eller i bedriften din - dette er kostbart og selv profesjonelle nettbutikker bruker ikke egne servere).
  • Kunnskap om å lage hjemmeside (se under).

Det er nesten gratis med en hjemmeside om du bruker noen minutter på å tilegne deg litt kunnskap. Du trenger ikke designere eller en programmerer. Det eneste du MÅ bruke penger på er å kjøpe domene og hosting (webhotell, der du legger ut hjemmesiden din og gjør den tilgjengelig for andre).

Lær alt om å lage hjemmeside.

Gratis nettbutikk systemer

Gratis nettbutikk systemer

Gratis nettbutikk systemer er blitt svært populære, og krever minimalt med justeringer før du kan ta det i bruk. Det krever noe datakunnskap, men brukerveiledninger medfølger, og er du nybegynner kan du lære alt selv på ganske kort tid.

Utvikle nettbutikk

Utvikle nettbutikk

Det å utvikle nettbutikk er i grunn en enkel sak. Det første problemstillingen er om du skal gjøre det selv helt fra bunnen av, eller bruke et ferdig nettbutikk system, eller eventuelt betale profesjonelle for å utvikle butikken for deg.