Starte nettbutikk

Gratis markedsføring av din nettbutikk

Få en (eller flere) gratis oppføringer hos BesteNettbutikker.com. Oversikten over de beste nettbutikkene.

Beste Nettbutikker (www.bestenettbutikker.com) får du gratis markedsføring av din nettbutikk.

Det finnes mange kataloger hvor du kan legge ut dine nettbutikker, men ofte er det ikke verdt tiden det tar. Dette er ikke en betalingstjeneste eller en såkalt "gjengjeldende link" tjeneste hvor du må linke tilbake. Beste Nettbutikker .com er en tjeneste som du gjør klokt å investere 5 minutter på.

Nettsiden har god trafikk og linken du får har betydelig SEO-verdi i alle kategorier (hvilket betyr at en link hos BesteNettbutikker.com vil gi uttelling for din rangering i søkemotorene.

Beste nettbutikker

Butikk-oversikten på bestenettbutikker.com er helt gratis å bruke, også for de som legger inn linker.

TIPS: Har du en nettbutikk som faller innenfor flere kategorier, vil det være smart av deg å legge inn flere oppføringer. Dette er i tråd med retningslinjene gitt av BesteNettbutikker.com, og du kan legge inn en oppføring flere steder, så lenge innholdet er unikt og passer inn under den valgte kategorien.

Legg inn nettbutikk link

Hos BesteNettbutikker.com kan du legge inn din nettbutikk i en rekke forskjellige kategorier:

Få trafikk til nettbutikken

Trafikk til din nettbutikk

Et av de store spørsmålene for alle som driver nettbutikk er: Hvordan skal de få kunder til nettbutikken. Det er enklere enn mange tror, og her skal du få lære om et begrep som kalles SEO, og det å drive trafikk til din nettbutikk.

Reklame og annonsering

Reklame: Hvor skal du annonsere?

Hvor skal du annonsere? Det finnes mange muligheter for deg som vil skape bevissthet rundt nettbutikken din. Her er noen tips til hvor du bør kjøpe reklame.